ALB | ENG

Diagnostifikimi i diabetit 1°(OGTT-75 gr glukozë)

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • Glicemia esëll
  • Glicemia 1 (75 gr glukozë)
  • Glicemia 2
  • HbA1c

Diagnostifikimi i diabetit 1° kushton 2300 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.