ALB | ENG

TRAJTIMI  I KAPILAREVE ME LAZER

Trajtimi me lazer për reduktimin e kapilarëve është një trajtim relativisht pa dhimbje, nëpërmjet emetimit të një sasie nxehtësie, që shkatërron murin e enës së gjakut.

Heqja e lezioneve vaskulare synon në mënyrë specifike kapilarët e zgjeruar, venat merimangë (jo venat blu) dhe angiomat e pranishme në zonën e fytyrës ose te trupit.

Trajtimi me lazer për kapilarët e zgjeruar dhe lezione të tjera vaskulare bën që venat të zbehen gradualisht nga katër deri në gjashtë javë.

Në Poliambulancën Atë Luigji Monti dhe Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë këto trajtime kryhen nga staf multidisiplinar dhe profesionist.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.