ALB | ENG

SKZKM NE KONFERENCEN E KKSHM

Në datat 10-12 Maj 2024 u mbajt Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore, e cila ka për qëllim prurjen e të rejave më të fundit nga kërkimet shkencore në fushën e mjekësisë dhe promovimin e tyre në vend.

Në KKSHM marrin pjesë profesorë dhe doktorë të nderuar, profesionistë të fushave mjekësore dhe studentë nga i gjithë vendi. 

Në këtë Konferencë, nga Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, ishin prezentë me temat e tyre:

Dr.Sh.M. Albana Shahini, Mjeke Radiologe me temën: “Ndjeshmëria diagnostike e MRI së gjirit në pacientet me densitet të lartë të strukturës glandulare tip C dhe D në korrelacion me mamografinë digitale”.

Dr. Eva Duraku, mjeke kardiologe me temën: “Zbulimi i Hiperparatiroidizmit tek një rast me fraktura multiple të gjymtyrëve dhe nefrokalcinozë”.

Dr. Françeska Vinjolli, Mjeke Stomatologe pranë Klinikës Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë, me temën “Anomalitë Dentare dhe menaxhimi i tyre ortodontik”.

Prof.Asc. Ilirjan Laçi, Mjek Radiolog Interventist dhe Nuklear, i cili referoi mbi temën “Microwave Ablation i nodusit të tiroides”.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.