ALB | ENG

Podcast per Radiologjine Intervencionuese.

Radiologjia intervencionuese është një specialitet i ri i radiologjisë, i cili ka lindur si alternativë për trajtimin e patologjive të ndryshme të tumoreve nëpërmjet metodave mini-invazive.

Këto metoda njihen si kirugjia pa gjak, kryhen me efikasitet dhe në kohë shumë të shkurtër rikuperimi.  

Në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë teknikat, që përdoren nga staf  i superkualifikuar dhe me rekorde vlerësimi maksimalë, janë: Creoablation, Radiofrecuency Ablation dhe Microwave Ablation.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni podcastin me Prof. Asc. Ilirian Laçi, Mjek Radiolog Interventist dhe Nuklear pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Përkushtuar Shëndetit Tënd
Hyrja e Spitalit:  Rruga “Dritan Hoxha” dhe Rruga “Ana Komnena” 74, 1023 Tiranë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.