ALB | ENG

Kirurgjia Kokë-Qafë

Realizohet me sukses ndërhyrja kirurgjikale e heqjes së një neoformacioni lateral të qafës në një paciente 56 vjeç.

Pacientja ishte ndjekur dhe trajtuar prej disa kohësh në struktura të ndryshme shëndetësore, por pa rezultate.

Nën kujdesin e stafit të shërbimit të kirurgjisë maxillo-faciale, kokë-qafë dhe profesionisteve më të mirë të shërbimit të anestezisë, pacientja gëzon shëndet të plotë.

Stafi i mjekëve që realizuan ndërhyrjen:

Dr. Ermal Pashaj – Kirurg Maxillo- Facial

Dr. Eliot Çule – Kirurg, Koordinator i Kirurgjisë

Dr. Eni Pulla – Kirurge ORL

Dr. Ervin Bejko – Anestezist – Reanimator, Koordinator i Anestezisë

Dr. Altin Papa – Anestezist – Reanimator

Stafi i infermierëve:
Anjeza Timko

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.