ALB | ENG

Spitali Universitar më modern në Shqipëri.
Staf mjekësor profesional me formim akademik dhe eksperiencë në bashkëpunim me institucionet më të rëndësishme mjekësore Evropiane.
Shërbime në diagnostikimin dhe trajtimin në specialitetet si: Kirurgji, Sëmundje të Brendshme, Imazheri, Analiza Laboratorike.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.