ALB | ENG

Evente/Lajme – Poliambulanca

sherbimi i patologjise
PATOLOGJITË NË POLIAMBULANCËN ATË LUIGJI MONTI

Mjekësia Interne, është një degë shumë e gjerë e mjekësisë, e cila merret me diagnostikimindhe trajtimin e patologjive të ndryshme dhe komplekse nga këndvështrimi mjekësor, nëkrahasim me trajtimin e patologjive më strikte kirurgjikale.Midis sëmundjeve të

Read More »
ekzaminim PAP-TEST
LABORATORI-EKZAMINIMI PAP-TEST

Pap-testi është një kontroll jo-invaziv, pa dhimbje e ndërlikime dhe nuk ka pasoja. Ky kontrollofron mundësi maksimale për zbulimin e kancerit të qafës së mitrës. Në Shqipëri vetëm 3%-5%e pacientëve kryejnë pap-test. Është detyra e

Read More »
Sherbimi i radiologjise poliambulanca Luigji monti
Radiologjia

Struktura jonë shëndetësore pranë Poliambulancës Atë Luigji Monti është përkushtuar prej vitesh në fushën e radiologjisë duke u zhvilluar si në aspektin teknologjik me aparaturat më moderne, ashtu dhe në stafin mjekësor. Shërbimi i Radiologjisë

Read More »
NJOFTIM POLIAMBULANCA ATË LUIGJI MONTI

Ju informojmë se Poliambulanca Atë Luigji Monti do të qëndrojë e mbyllur në datën 5 Shtator, 2023 me rastin Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezës. Stafi ynë ju mirëpret sërish për konsulta dhe trajtime në

Read More »
NJOFTIM POLIAMBULANCA ATË LUIGJI MONTI

Ju informojmë se Poliambulanca Atë Luigji Monti do të qëndrojë e mbyllur në datën 28 Qershor, 2023 me rastin Festës së Bajramit. Stafi ynë ju mirëpret sërish për konsulta dhe trajtime në datën 29 Qershor,

Read More »

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.