ALB | ENG

Evente/Lajme – Poliambulanca

TRAJTIMI  I KAPILAREVE ME LAZER

Trajtimi me lazer për reduktimin e kapilarëve është një trajtim relativisht pa dhimbje, nëpërmjet emetimit të një sasie nxehtësie, që shkatërron murin e enës së gjakut. Heqja e lezioneve vaskulare synon në mënyrë specifike kapilarët

Read More »
REGJIMI USHQIMOR DHE SISTEMI IMUNITAR

Regjimi ushqimor ka një ndikim të ndjeshëm në imunitet. Ushqimi i duhur mund të fuqizojë sistemin imunitar, ndërsa një regjim ushqimor i dobët ose i pasigurt mund të çojë në një sistem imunitar të dobët. 

Read More »
Peeling kimik

Peeling kimik përdoret për të trajtuar disa sëmundje të lëkurës ose për të përmirësuar pamjentuaj duke përmirësuar tonin dhe strukturën e lëkurës tuaj.Peeling kimik më së shpeshti kryhet në fytyrë, qafë ose duar. Ato mund

Read More »
Simptomat e kancerit kolorektal

Kanceri Kolorektal ose ndryshe kanceri i zorrës së trashë është një nga llojet më të zakonshmetë kancerit. Kanceri i zorrës së trashë mund të lokalizohet në pjesë të ndryshme të zorrës dhe në varësi tëvendndodhjes mund

Read More »
Vizita me mjekun reumatolog

Mjeku reumatolog merret me diagnostikimin, trajtimin dhe menaxhimin nga pikëpamja mjekësore të pacientëve që vuajnë nga sëmundje reumatizmale. Qëllimi i tij është ti sigurojë pacientit cilësinë më të mirë të mundshme të jetës jo vetëm

Read More »
Epilimi me lazer

Epilimi me laser është një procedurë mjekësore që përdor një rreze të përqendruar drite (lazer) për të eleminuar qimet në mënyrë të përhershme. Para procedurës, zona që do të trajtohet pastrohet dhe mund të aplikohet

Read More »
sherbimi i patologjise
PATOLOGJITË NË POLIAMBULANCËN ATË LUIGJI MONTI

Mjekësia Interne, është një degë shumë e gjerë e mjekësisë, e cila merret me diagnostikimindhe trajtimin e patologjive të ndryshme dhe komplekse nga këndvështrimi mjekësor, nëkrahasim me trajtimin e patologjive më strikte kirurgjikale.Midis sëmundjeve të

Read More »

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.