ALB | ENG

Vizita me mjekun reumatolog

Mjeku reumatolog merret me diagnostikimin, trajtimin dhe menaxhimin nga pikëpamja mjekësore të pacientëve që vuajnë nga sëmundje reumatizmale.

Qëllimi i tij është ti sigurojë pacientit cilësinë më të mirë të mundshme të jetës jo vetëm duke përshkruar medikamente, trajtime ose vizita të tjera më të specializuara, por gjithashtu duke i treguar pacientit dhe familjarëve të tij mënyrën më të mirë për të bashkëjetuar me shqetësime të natyrës kronike.

Duke identifikuar një sëmundje reumatizmale në kohë, komplikimet e saj afatgjata mund të minimizohen.

Prandaj është e rëndësishme të kontaktoni një reumatolog në rast se keni:

  • Enjtje ose dhimbje të artikulacioneve;
  • Lodhje/dobësi trupore;
  • Temperaturë subfebrile për një kohë relativisht të gjatë;
  • Vështirësi në lëvizje;
  • Ndryshim të ngjyrës së majave të gishtave, në të bardhë ose në blu, kryesisht në kontakt me të ftohtin;
  • Skuqje të lëkurës të shoqëruara me dhimbje të kyçeve
  • Dhimbje në gjithë gjatësinë e shtyllës kurrizore

Pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë dhe Poliambulancës Atë Luigji Monti mund të ndiqeni nga një staf multispecialistik dhe profesionist në të gjitha hapat e trajtimit tuaj!

Na kontaktoni për të prentotuar vizitën tuaj!

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.