ALB | ENG

Vizita e Presidentit të Republikës së Shqipërisë në Kampusin Universitar dhe Spitalin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Kampusi Universitar dhe Spitali Katolik i Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë u vizitua sot nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë Zoti Bajram Begaj.

Presidenti Begaj u prit nga Presidenti i fondacionit fr.Ruggero Valentini, Rektori i universitetit prof. Leonardo Palombi, Prof. Tritan Shehu dhe drejtues të kompleksit spitalor, drejtori i përgjithshëm Fr. Natalino Poggi,, drejtori shëndetësor prof. Fabian Cenko e të tjerë. Ishin të pranishëm Nunci apostolik Mons. Luigi Bonazzi dhe sekretari i parë i Ambasadës Italiane në Tiranë z. Sergio Alias.

Presidenti i Republikës bisedoi me stafin mjekësor, pacientë dhe familjarë e më pas mori mesazhin e mikpritjes në Aula Magna të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Duke vlerësuar punën e jashtëzakonshme që është bërë në mbi 30 vite nga Fondacioni ZKM për mbështetjen e edukimit dhe mbrojtjes së shëndetit të njerëzve, zoti Begaj tha ndër të tjera se “keni realizuar nga një poliambulancë në rrugën e Kavajës, në kompleks universitar dhe një spital të kompletuar e modern”.

Vizita zgjati dy orë dhe Presidenti shprehu dukshëm kënaqësinë e tij për punën, e cila përbën një mjet të çmuar zhvillimi për Shqipërinë dhe gjithë rajonin e Ballkanit.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.