ALB | ENG

Vizita e Ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Znj. Ogerta Manastirliu, në strukturat e Fondacionit “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Ministrja Ogerta Manastirliu ka kryer një vizitë pranë strukturave të Fondacionit “Zoja e Këshillit të Mirë” ku është prezantuar me strukturën e re të Spitalit “Katolik Zoja e Këshillit të Mirë” si dhe ka vizituar disa prej ambjenteve ekzistuese të strukturës shëndetësore, gjithashtu dhe ambjente të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Gjatë kësaj vizite Ministrja ka shprehur vlerësim të lartë për punën e kryer në drejtim të zhvillimit dhe modernizimit të mëtejshëm të strukturave shëndetësore dhe infrastrukturës në tërësi.

—-

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.