ALB | ENG

TRAJNIM MBI KIRURGJINË ORTOGNATIKE

Ju informojmë se në datën 4 Shkurt, 2023 do të organizohet pranë Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë TRAJNIM MBI KIRURGJINË ORTOGNATIKE

Relatorë të këtij trajnimi do të jenë:

  • Prof. Sandro Pelo – Kirurg Maxillo-facial
  • Dr. Ermal Pashaj – Kirurg Maxillo-facial, Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
  • Dr. Yllka Abazi – Ortodonte, Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë

Për informacione jeni të lutur të kontaktoni:

Dr. Yllka Abazi
Email: [email protected]
Cel: +355 68 40 54 554

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.