ALB | ENG

TIROIDEKTOMIA TOTALE MINI-INVAZIVE

KIRURGJIA E PËRGJITHSHME NË SKZKM

Ekipi profesional i Kirurgjisë së Përgjithshme pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë ka realizuar me sukses ndërhyrjen e tiroidektomisë totale mini-invazive.

Krahas stafit mjekësor të Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë në këtë ndërhyrje ka asistuar edhe Prof. Stefani Mutti nga Fondazione Poliambulanza, Brescia, Itali.

Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.