ALB | ENG

TETORI ROZË – RISITË NË TRAJTIMIN E KANCERIT TË GJIRIT INTERVISTË

  • Rëndësia e diagnostikimit në kohë e kancerit të gjirit.
  • Trajtimi Ndërdisiplinar me anë të Breast Unit pranë Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Ishin temat kyçe të trajtuara në mëngjesin e sotëm në programin Dita Jonë në A2 CNN, në kuadrin e muajit të sensibilizimit për kancerin e gjirit.
Të ftuar në studio Prof. Oreste Buonomo, Kirurg Senolog si dhe Dr. Eliot Çule, Kirurg dhe Koordinator i Kirurgjisë pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë diskutuan për aktualitetin rreth kancerit të gjirit dhe risitë ne strukturën tonë spitalore.

  • Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë pas një tradite të gjatë në kompleksitetin e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë bashkë me Poliambulancën Atë Luigji Monti dhe Universitetin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë vjen i konsoliduar me një bazë specialistësh të një niveli të lartë Evropian.
  • Fokus të veçantë ka Senologjia ku rastet e tumoreve të gjirit trajtohen me një skuadër mjekësore multidisiplinare e dyfishtë, në partneritet me Universitetin Tor Vergata, Romë.
  • Diagnostikimi me Tomosintezë është një veçori që bashkë me kontrollin tradicional ofron një paketë të plotë të kontrollit të gjirit.


Eksperienca mjekësore tregon se gati 90% e rasteve të konstatuara në kohën e duhur falë kontrollit periodik, mund të trajtohen plotësisht.
Për më shumë informacion ndiqni bisedën në video.

Hyrja kryesore: Rr. Dritan Hoxha, Tiranë
Hyrja dytësore: Rr. Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.