ALB | ENG

TETORI ROZË PAKETA E KONTROLLIT TË GJIRIT

PARANDALIMI ËSHTË KURA MË E MIRË

PRENOTO TANI KONTROLLIN TËND!

Gjatë muajit Tetor, Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë si edhe Poliambulanca Atë Luigji Monti ofron paketën ekonomike për kontrollin e gjirit duke përfshirë:

  • Vizitë mjekësore
  • Ekografi gjiri
  • Mammografi gjiri

Mes të gjitha zgjedhjeve, zgjedhja më e vyer është JETA.

Ju mirëpresim!

Për prenotime:
Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rr. Dritan Hoxha (pranë Universitetit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë)
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58, 1023 Tiranë
Tel: 04 2223 906 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
e-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.