ALB | ENG

Tetori Rozë: Çdo hap me ne

Tetori është muaji i parandalimit të kancerit të gjirit dhe si çdo vit në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, do të organizojmë “Ditën Rozë”.

Tetori është muaji i parandalimit të kancerit të gjirit dhe si çdo vit në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, do të organizojmë “Ditën Rozë”.
Më 25 tetor do të organizojmë një takim që do t’i kushtohet kësaj fushate ndërkombëtare.
Së bashku me specialistët e Spitalit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” do të propozojnë hapat që duhen ndjekur për të përballuar pa frikë masat parandaluese.
Takimi do të jetë i hapur për studentët dhe familjarët e tyre, profesorët dhe i gjithë personeli i Universitetit dhe Spitalit janë të ftuar, më datë 25 tetor 2022, ora 16:00, në sallën B107, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.