ALB | ENG

RADIOLOGJIA DIAGNOSTIKUESE – TOMOSINTEZA DHE MAMMOGRAFIA

Radiologjia Diagnostikuese është një pjesë integrale e Repartit të Radiologjisë, pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

  • Infrastruktura jonë garanton një diagnostikim të plotë në kompleksitetin e kontrollit të gjirit: nga ekografia, mammografia me tomosintezë e cila është një pajisje që disponohet në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë si dhe në Poliambulancën Atë Luigji Monti, rezonanca magnetike, etj.
  • Parandalimi është kura më e mirë.


Ju mirëpresim për ekzaminime.

Prenoto pararakisht në:
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.