ALB | ENG

RADIOLOGJI – REZONANCA MAGNETIKE

Shërbimi i Radiologjisë Diagnostikuese në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë vjen i plotësuar me pajisje të teknologjisë së fundit, si Rezonanca Magnetike.

Diagnostikim komod, i shpejtë dhe me cilësinë më të lartë, i përshtatshëm për çdo moshë. Nga pajisjet tona më të fundit deri te kujdesi dhe vëmendja jonë e personalizuar, ne përpiqemi të sigurojmë që çdo vizitë të jetë e rehatshme dhe e përshtatshme.

Llojet e rezonancave që mund të kryhen:

 • Rezonancë e kokës
 • Rezonancë e gjendrës së hipofizës
 • Rezonancë e veshit
 • Rezonancë e orbitave
 • Rezonancë e sinuseve paranasale
 • Rezonancë e qafes (për indet e buta)
 • Rezonancë e kolonës cervikale; torakale dhe lumbo–sakrale
 • Rezonancë abdomeni superior dhe hapësirë retroperitoneale
 • Abdomen inferior (pelvis)
 • MRCP – Rezonancë magnetike e rrugëve biliare
 • Rezonancë e kockave dhe indeve të buta
 • Rezonancë e artikulacioneve (temporomandibular, scapula-humeral, brryli, kyçi i dorës, dora, baçini, gjuri, këmba dhe kyçi i këmbës).


Të gjithë ekzaminimet kryhen përmes aparaturave më moderne diagnostikuese dhe në përputhje me standardet evropiane.

Stafi ynë i specializuar i mjekëve radiologë ofron për të gjithë pacientët përkushtimin dhe ekspertizën shumëvjeçare në bashkëpunim dhe me specialitetet e tjera të shërbimit mjekësor.

Selia – Hyrja Rruga “Dritan Hoxha dhe Rruga “Ana Komnena” 74, 1023 Tirana

Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.