ALB | ENG

PROJEKTI I EDUKIMIT ORAL
TAKIM MË FEMIJET E SHKOLLËS ITALIANE NË TIRANË

Në vazhdimësi të projektit të nisur nga Klinika e Stomatologjisë Zoja e Këshillit të Mirë, ndalesa e rradhës ka qenë Shkolla Italiane në Tiranë.

Ky projekt ka si qëllim informimin e brezave të rinj mbi shëndetin e gojës, për të edukuar zakonet e shëndetit të mirë qysh në fëmijëri.

Në fotot më poshtë paraqiten disa momente nga vizita në Shkollën Italiane në Tiranë, ku stafi ynë nëpërmjet aktiviteteve ndërvepruese dhe imazheve ilustruese ka prezantuar këshilla dhe u është përgjigjur pyetjeve nga vogëlushët.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.