ALB | ENG

Peeling kimik

Peeling kimik përdoret për të trajtuar disa sëmundje të lëkurës ose për të përmirësuar pamjen
tuaj duke përmirësuar tonin dhe strukturën e lëkurës tuaj.
Peeling kimik më së shpeshti kryhet në fytyrë, qafë ose duar. Ato mund të ndihmojnë në uljen
ose përmirësimin e:

  • Rrudhave të imta poshtë syve ose rreth gojës dhe rrudha të shkaktuara nga dëmtimi i diellit, plakja dhe faktorët trashëgues;
  • Disa lloje të akneve;
  • Njollat ​​e diellit, njollat ​​e moshës;
  • Njolla të errëta (melasma) për shkak të shtatzënisë ose marrjes së pilulave kontraceptive;

Dermatologët tanë ju asistojnë me profesionalizëm për të përcaktuar tipin e peeling që ju
nevojitet. Kjo mund të ndryshojë në varësi të gjendjes së lëkurës tuaj dhe objektivave të
trajtimit.

Pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë dhe gjithashtu pranë Poliambulancës Atë Luigji
Monti ju mundësohet:

  • Konsultë me Mjekun Dermatolog
  • Ekzaminimi i Nishaneve nëpërmjet Dermatoskopisë
  • Si dhe shërbime të tjera të specializuara të dermatologjisë.


Na kontaktoni për të prentotuar vizitën tuaj!

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.