ALB | ENG

NJOLLAT E BARDHA TË DHËMBËVE

Njollat e bardha të dhëmbëve mund të shkaktohen nga ekspozimi i tepërt i fluorit në dhëmbë, demineralizimit të smaltit në dhëmbë, dietës me kalcium të ulët dhe higjienës së dobët orale.

Megjithatë njollat e bardha të dhëmbëve janë të trajtueshme.

Përdorimi i rezinës infiltrative është një metodë e re jo invazive që korrigjon njollat e bardha (white spots), demineralizimet e smaltit apo defekte të tjera të lindura të smaltit tek dhëmbët frontalë.

Studime të ndryshme kanë vërtetuar tashmë efikasitetin e kësaj metode si dhe ofrimin e disa avantazheve si:

  • kohë e shpejtë e aplikimit
  • nuk ka nevojë për gërryerje
  • nuk ka nevojë për anestezi (mpirje)
  • ruan strukturën e shëndetshme të dhëmbit


Në klinikën tonë do të gjeni shërbim me përkushtimin maksimal ndaj të gjithë pacientëve që nga konsulta e parë e deri në rikuperimin e plotë!

Gjatë muajit Shkurt Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë ofron FALAS trajtimin e njollave të bardha të dhëmbëve.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.