ALB | ENG

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT NDAJ KANCERIT TË LËKURËS

Maji është muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e lëkurës dhe shërben si një kujtesë për të qenë të kujdesshëm ndaj ekspozimit në diell.

Rreth një në pesë njerëz do të zhvillojnë kancer të lëkurës në një moment të jetës së tyre.

Dr. Armada Cenko, Dermatologe në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë tregon se gjithçka ka të bëjë me parandalimin. Mbajtja e kremrave kundër diellit dhe veshjet mbrojtëse mund të bëjë ndryshimin.

Sipas Dr. Manjola Luzi, Onkologe në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, diagnostikimi i hershëm është gjithashtu i rëndësishëm. Është e rëndësishme të kryeni kontrolle të rregullta.

Për të trajtuar tumoret e lëkurës, një hap shumë i rëndësishëm është kirurgjia. Dr. Inida Ruli tregon mbi planin e trajtimit kirurgjikal në varësi të gjendjes së pacientit.

Në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë mund të ndiqeni nga një staf multispecialistik dhe profesionist në të gjitha hapat e trajtimit tuaj!

Ju mirëpresim!

Rruga Ana Komnena, Nr. 74 (pranë Fushës së Aviacionit)
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.