ALB | ENG

KURSI I ORTODONCISË INTERCEPTIVE 2022-2023
CEREMONIA E CERTIFIKATAVE

Me datë 27 maj u përmbyll me sukses “Kursi i Ortodoncisë Interceptive”. Ky rrugëtim nisi në Nëntor të vitit 2022 dhe kishte për qëllim thellimin e njohurive në diagnostikimin dhe trajtimin ortodontik tek pacienti në rritje.

Relatorë të këtij kursi ishin Dr. Yllka Abazi, Dr. Vesna Osmanagiq dhe Dr. Françeska Vinjolli. Në takimin e fundit u nderuam edhe me pjesëmarrjen e Prof. Paola Cozza, e cila trajtoi tematikën “Elementët dentarë të inkluduar”.

Në aktivitetin përmbyllës të dorëzimit të certifikatave ishe i pranishëm edhe Prof. Orlando Armignacco, Drejtori Mjekësor i Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

U urojmë suksese të gjithë pjesmëarrësve dhe ju mirëpresim të jeni ndjekës të kanaleve tona informuese për programet e reja që do të publikohen së shpejti.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.