ALB | ENG

KURSI I KOMPLETUAR NË ORTODONCI 2021-2022

Klinika Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë” po zhvillon Kursin e Kompletuar të Ortodoncisë, 2021-2022. Kursi zhvillohet në takime specifike sipas tematikave të programit dhe ka si relatorë:

  • Prof. Paola Cozza
  • Dr. Yllka Abazi
  • Dr. Françeska Vinjolli
  • Dr. Evis Nastasi
  • Dr. Vesna Osmanagiq
 

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.