ALB | ENG

KONTROLLO DIABETIN PËR TË PARANDALUAR KONSULTA FALAS

Në kuadër të Ditës Botërore të Diabetit, Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë do të mundësojë FALAS për të gjithë të interesuarit pacientë, ose jo të diabetit:

  • Vizitë me mjekun endokrinolog
  • Matje glicemie


PRENOTONI ndërmjet datave 14-17 Nëntor, 2023.
Konsultat do të kryhen nga ora 10.00 deri ne orën 13.00 pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Ju mirëpresim.
Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Hyrja e Spitalit: Selia qëndrore, Rr. Dritan Hoxha, Laprakë, Tiranë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.