ALB | ENG

KONGRESI I VIII I ONKOLOGJISË – SKZKM PREZANTON METODAT INOVATIVE TË TRAJTIMIT TË TUMOREVE


Është zhvilluar Kongresi i 8-të i Onkologjisë, ku janë diskutuar dhe prezantuar nga Dr. Sh. M. Ilirian Laçi, Mjek Radiolog Interventist, metodat më moderne të trajtimit të tumoreve, MWA – Microwave Ablation dhe TACE – Transarterial Chemiotherapy Embolization.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë së bashku punën dhe kontributin e Dr. Sh. M. Ilirian Laçit janë pioner të këtyre metodave bashkëkohore në Shqipëri, të cilat janë të provuara të suksesshme në shumë raste në botë.

Këto janë procedura mini-invazive të cilat gjejnë aplikim në pacientë në fazat e para të sëmundjes, ku pacienti mjafton të qëndrojë vetëm një natë i hospitalizuar.

Për më shumë informacion, ju ftojmë të ndiqni intervistën e Dr. Ilirian Laçi në link më poshtë:

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.