ALB | ENG

Kirurgjia Ortopedike

Është realizuar me sukses ndërhyrja e avancuar e artikolacionit koxo-femoral dex. Ndërhyrja është kryer në një paciente të moshës 60 vjeç e cila vuante nga një artrozë e avancuar. Pacientja është trajtuar me protezë totale koxo-femorale.

Ndërhyrja është realizuar nga Kirurgu Ortoped Dr. Flamur Vellku dhe ekipi i tij profesional.

Shërbimi i kirurgjisë ortopedike pranë SKZKM ofron:

 • Kirurgji artroscopike e gjurit dhe e shpatullës
 • Kirurgji e ligamenteve të gjurit
 • Kirurgji e shpatullës
 • Kirurgji e ligamenteve dhe kirurgji e tendineve
 • Kirurgji e meniskut
 • Proteza koxofemorale
 • Proteza e gjurit
 • Revizionimi i protezave koxofemorale, i protezave të gjurit
 • Kirurgji e traumës (fraktura të anësive të poshtme dhe të sipërme, frakturat e bacinit)
 • Kirurgji e dorës
 • Kirurgji e këmbës

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.