ALB | ENG

KIRURGJIA MAXILLO-FACIALE NË SKZKM

Kirurgjia Maxillo-Faciale pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë është një shërbim që zanafillën e ka qysh në fillimet e Klinikës Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë.
Ky specialitet ka si qëllim që nga zgjidhja e problematikave të anomalive dentoskeletrike në të gjitha moshat e deri në parandalimin dhe trajtimin e patologjive tumorale të zonës Kokë-Qafë.

Në departamentin e Kirurgjisë Maxillo-Faciale pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë ofrohen shërbimet si:
Kirurgji Ortognatike I, II, III;
Kirurgji e Kisteve të nofullës dhe maxillës;
Kirurgji e Tumoreve të zonës Kokë-Qafë;
Kirurgji Plastike Kokë-Qafë.

Pranë Spitalit tonë ndërhyrjet kryhen nga një staf multi-disiplinar dhe profesionist.

Për konsulta dhe prenotime:
Rruga Ana Komnena, Nr. 74 (pranë Fushës së Aviacionit)
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.