ALB | ENG

KIRURGJIA E PATOLOGJIVE TË GJIRIT

Njësia e Senologjisë pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë trajton si patologjitë beninje të gjirit si:
– Fibroadenoma;
– Tumor Fillodes;
ashtu dhe patologjitë malinje të gjirit siç është kanceri i gjirit.

Departamenti realizon teknika bashkëkohore në trajtimin e kësaj patologjjie si:
-Quadrantektomia (heqja e një pjese të gjirit të sëmurë)
– Mastektomia (heqja e të gjithë gjirit).

Departamenti ka një bashkëpunim të ngushtë me repartin e Onkologjisë, Imazherisë dhe Laboratorin e Anatomisë Patologjike për kryerjen e:
1. Tru-Cut Biopsi; një metodë për të marrë disa qeliza nga formacione të dyshimta në gjendrën e gjirit, realizohet nën anestezi lokale me anë të një shiringe automatike.
2. Citologjisë: Metodë diagnostike kryesisht për sekrecionet e gjirit, por dhe për noduset.

Për prenotime:
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.