ALB | ENG

KIRURGJI E PËRGJITHSHME – LAPAROSCOPIA 4K UHD

Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë realizon vizita mjekësore dhe diagnostikuese në fushat e kirurgjisë së përgjithshme dhe në fushat e tjera kirurgjikale, nëpërmjet një stafi profesionit dhe multidisiplinar.

Ndër të tjera, realizohet ndërhyrja Laparoskopike 4K UHD.

Laparoscopia 4K UHD në trajtimin e patologjive të ndryshme të traktit tretës është një risi në kirurgjinë e përgjithshme dhe disponohet vetëm në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Ky është një instrument i gjeneratës së fundit i cili garanton standardin më të mirë të cilësisë së imazhit aktualisht në dispozicion, falë teknologjisë 4K.

Rezolucioni i lartë i imazheve lejon monitorim jashtëzakonisht të saktë, për rrjedhojë një trajtim terapeutik edhe më të personalizuar.

Përparësitë e kësaj teknike mbi kirurgjinë tradicionale të hapur përfshijnë:

  • qëndrim më i shkurtër në spital dhe kohë më të shpejtë shërimi;
  • më pak dhimbje dhe gjakderdhje pas operacionit;
  • më pak shenja në lëkurë.


Për prenotime:
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.