ALB | ENG

KIRURGJI E PËRGJITHSHME – KOLECISTEKTOMIA LAPAROSKOPIKE

Kolecistektomia laparoskopike është një operacion mini-invaziv për heqjen e fshikëzës së tëmthit.

Simptomat e gurëve të tëmthit përfshijnë:

 • Ndjenja e fryrjes;
 • Ethe;
 • Zverdhja e lëkurës;
 • Nauze;
 • Dhimbje në anën e djathtë të barkut, e cila mund të arrijë në shpinë ose në shpatull.

Kolecistektomia laparoskopike aktualisht indikohet për trajtimin e:

 • kolecistitit akut ose kronik;
 • kolelitiazës simptomatike;
 • diskinezisë biliare;
 • kolecistitit akalkuloz;
 • pankreatitit prej gurëve të tëmthit;
 • masave ose polipeve të fshikëzës së tëmthit.

Cilat janë përfitimet e kolecistektomisë laparoskopike?

 • Më pak dhimbje;
 • Rrezik më i ulët i komplikimeve;
 • Shërim më i shpejtë dhe rikthim në aktivitetet e rregullta;
 • Plagë dhe plagë më të vogla.

Për konsulta dhe prenotime:

Rruga Ana Komnena, Nr. 74 (pranë Fushës së Aviacionit)
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.