ALB | ENG

JAVA NDËRKOMBËTARE E SËMUNDJEVE TIROIDIENE

Në Ditën Ndërkombëtare të Tiroides dhe Javën Ndërkombëtare të Sëmundjeve Tiroidie, mesazhi sensibilizues vjen nga Dr. Ruden Cakoni, Mjeke Endokrinologe në repartin e sëmundjeve të brendshme.

Rritja e ndërgjegjësimit për tiroiden është e rëndësishme, sepse kjo gjendër luan një rol të rëndësishëm në funksionet dhe proceset rregullatore të metabolizmit në trupin e njeriut.

Dr. Cakoni thekson rolin thelbësor të një diete të shëndetshme, specifikisht marrjes së një mikronutrienti siç është iodi, i cili luan rol kryesor në formimin e hormoneve tiroidiene, që nga shtatzania e deri tek adultët.

Diagnostikimi i hershëm, veçanërisht tek nënat shtatzëna dhe fëmijët ndihmon në rritjen e një brezi të shëndetshëm dhe të zgjuar!

Pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë mund të trajtoheni me një protokoll të dedikuar dhe staf ndërdisiplinor. Ndiqni videon në vijim.

Ju mirëpresim!

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74 (pranë Fushës së Aviacionit)
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.