ALB | ENG

INFORMACIONE DHE EKSPERIENCA MBI SËMUNDJEN NGA HIV

Është zhvilluar në dt. 06.12.2022 takimi me temë “Informacione dhe Eksperienca mbi sëmundjen nga HIV” në kuadër të Ditës Botërore kundër AIDS.

Relatorët Dr. Orlando Armignacco, Drejtor Mjekësor i Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë si dhe Prof. Arjan Harxhi, Departamenti për Sëmundjet Infektive dhe Dermatologjike, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë Tiranë, Drejtor i Ambulatorit të HIV-AIDS, QSUT kanë ndarë eksperiencat e tyre në këtë fushë.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.