ALB | ENG

FILLUAN REGJISTRIMET për Kursin Klinik Mini Clinical Residency in Implatology & Oral Surgery.

Kursi klinik “Mini Clinical Residency in Implatology & Oral Surgery” i drejtohet mjekëve stomatologë që duan t’i dedikohen implantologjisë dhe atyre që kanë tashmë një përvojë me implantet dentare.

Secili doktor do të ndjekë 10 module klinike, ku së bashku me relatorët Dr. Sh. M. Shefqet Mulla dhe Dr. Sh. M. Blerina Rrapi do të realizojnë procesin e diagnostikimit dhe trajtimit të pacientëve.

Kursi fillon në Shtator 2024 dhe përfundon në Qershor 2025.

Ju ftojmë të jeni pjesë e kësaj përvoje toriko-praktike të një niveli profesional të lartë.

Stafi ynë i relatorëve vjen me një formim akademik Evropian, i specializuar në fushën e implantologjisë.

Për informacione dhe regjistrime jeni të lutur të kontaktoni si vijon:

Rruga Ana Komnena, Nr. 74, 1023 Tiranë 

Tel: +355 4 22 73 294
Whatsapp: +355 69 70 40 267
E-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.