ALB | ENG

Evente/Lajme – Klinika Stomatologjike

NJOFTIM AKTIVITETET SPITALORE 28-29 NËNTOR

NJOFTIMI NDERUAR VIZITOR! Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë do të vijojë normalisht me aktivitetet spitalore përgjatë datave 28-29 Nëntor, 2023.Ndërsa shërbimet mjekësore ambulatoriale do të qëndrojnë të mbyllura përgjatë këtyre datave, për të

Lexo më shumë »
NJOFTIM PUNËSIMI KLINIKA STOMATOLOGJIKE ZKM

NJOFTIM PUNËSIMI Asistent/e Poltrone Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë hap thirrjen e punësimit për pozicionin Asistent/e Poltrone. Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të plotesojnë kriteret bazë si më poshtë:– Diplomë në profilin

Lexo më shumë »
KURSI I KOMPLETUAR NË ORTODONCI 2021-2022

Klinika Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë” po zhvillon Kursin e Kompletuar të Ortodoncisë, 2021-2022. Kursi zhvillohet në takime specifike sipas tematikave të programit dhe ka si relatorë: Prof. Paola Cozza Dr. Yllka Abazi

Lexo më shumë »
Event edukues “Say Cheese”

Të dashur prindër! Ju ftojmë në dt. 10.09.2021, ora 17:00 të merrni pjesë në eventin edukues dhe argëtues SAY CHEESE! Për ju prindër dhe fëmijët tuaj nga mosha 5–15 vjeç dhurojmë një pasdite argëtuese dedikuar

Lexo më shumë »

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.