ALB | ENG

Evente/Lajme – Klinika e Fizioterapisë

NJOFTIM AKTIVITETET SPITALORE 28-29 NËNTOR

NJOFTIMI NDERUAR VIZITOR! Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë do të vijojë normalisht me aktivitetet spitalore përgjatë datave 28-29 Nëntor, 2023.Ndërsa shërbimet mjekësore ambulatoriale do të qëndrojnë të mbyllura përgjatë këtyre datave, për të

Lexo më shumë »
Kursi Taping Neuromuscolare (NMT) Modul 1-2

Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon kursin Taping Neuromuscolare. Nën drejtimin e Docentit David Blow, themelues i Neuromuscular Taping Institute (NMT). Kursi do të zhvillohet në data 18-19-20-21 Nëntor,

Lexo më shumë »
Rëndësia e aktivitetit fizik

Përhapja e shpejtë dhe efekti i COVID-19 mbi popullsinë ,  krijoi kushte të tilla që OBSH të shpallë gjendjen e pandemisë më 11 Mars 2020.[1] Shumë vende të botës u detyruan të mbyllin kufijtë e

Lexo më shumë »

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.