ALB | ENG

Event edukues “Say Cheese”

Të dashur prindër!

Ju ftojmë në dt. 10.09.2021, ora 17:00 të merrni pjesë në eventin edukues dhe argëtues SAY CHEESE!

Për ju prindër dhe fëmijët tuaj nga mosha 5–15 vjeç dhurojmë një pasdite argëtuese dedikuar ndërgjegjësimit mbi shëndetin e gojës.

  • Seminar edukues me mjekë specialistë ortodontë për fëmijë
  • Vizitë në ambientet e Klinikës Stomatologjike “Zoja e Këshillit të Mirë”
  • Lojëra të animuara në ambientet tona të gjelbëruara
  • Dhurata dhe surpriza për fëmijë dhe prindër

Për pjesëmarrje në event jeni të lutur të rezervoni në numrin e telefonit +355 4 22 73 294 brenda datës 05.09.2021.

I gjithë organizimi do të jetë i sigurt dhe me masa të distancimit covid-19.

Ju mirëpresim!

Programi i Eventit SAY CHEESE- Shkarko

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.