ALB | ENG

EDUKIMI MBI SHËNDETIN ORAL KLINIKA STOMATOLOGJIKE VIZITON SHKOLLËN DON BOSKO

Muaji Mars është muaji dedikuar shëndetit oral.

Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë si çdo vit, ka nisur rrugëtimin e projektit i cili ka për qëllim informimin e brezave të rinj mbi rëndësinë e shëndetit të gojës.

Edukimi është themeli i pacientëve të shëndetshëm dhe kjo nis që në fëmijëri.

Në fotot më poshtë paraqiten disa momente nga vizita në Shkollën Don Bosko, ku stafi ynë ka prezantuar këshilla të rëndësishme mbi kujdesin ndaj gojës dhe u është përgjigjur pyetjeve nga vogëlushët.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.