ALB | ENG

Ditët tona informuese për pacientët e vegjël vazhdojnë

Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë ka gjithmonë një fokus të veçantë për fëmijët. Në serinë e leksioneve mbi rëndësinë e shëndetit oral, këto ditë gjendemi tek shkolla “Hafiz Ibrahim Dalliu”.

Stafi ynë impenjohet, që perveç trajtimeve adekuate, të realizojë edhe mirëinformimin e brezave të rinj për kujdesin, që duhet të kenë për kavitetin oral.

Në kuadër të këtyre ditëve informuese, klinika vë në dispozicion edhe shërbime FALAS që lidhen me trajtimin e njollave të bardha, të cilat shfaqen tek dhëmbët.

Klinika Stomatologjike
Hyrja Dytësore: Rr. Ana Komnena,
Tel: +355 4 22 73 294
E-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.