ALB | ENG

ANATOMIA PATOLOGJIKE

Laboratori i Anatomisë Patologjike pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë mundëson:

  • Biopsi të llojeve të ndryshme, të patologjive tumorale, ose jo.
  • Ekzaminime imunohistokimike të cilat garantojnë saktësimin përfundimtar të diagnozës së patologjive të ndryshme tumorale.

Përdorimi i teknologjisë digjitale mundëson përgjigje të shpejtë të rezultatit.

Laboratori ynë bashkëpunon me mjekë italianë për ekzaminimet bioptike, imunohistokimike dhe konsultat e për një opinion të dytë.

Ju mirëpresim për konsulta dhe ekzaminime.

Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.