ALB | ENG

Trajnimi mbi Ekspozimin Kirurgjikal të Kaninëve të Inkluduar

Klinika Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë përmbylli me sukses trajnimin mbi Ekspozimin Kirurgjikal të Kaninëve të Inkluduar në të cilin referuan Dr. Shefqet Mulla dhe Dr. Yllka Abazi, ku u trajtua pjesa teorike dhe demonstrimi klinik i kirurgjisë live mbi pacient.

Në përfundim të trajnimit pjesëmarrësit u pajisen me certifikatën përkatëse.

Duke ju uruar suksese  te mëtejshme, falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit për praninë e tyre!

Hyrja Kryesore: Rruga Dritan Hoxha, Laprakë
Hyrja Dytësore: Rr. Ana Komnena,
Tel: +355 4 22 73 294
Tel: +35569077844
E-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.