ALB | ENG

TRAJNIMI I KIRURGJISË ORTOGNATIKE

U zhvillua në dt. 4 shkurt Trajnimi mbi Kirurgjinë Ortognatike me Temë: Nga kirurgjia ortognatike tradicionale në atë “First Surgery”, me relatorë: Prof. Sandro Pelo, Dr. Yllka Abazi dhe Dr. Ermal Pashaj.

Në pjesën hyrëse të trajnimit përshëndetën Z. Sander Lleshaj, Drejtori i Përgjithshëm i SKZKM, si dhe Fr. Ruggero Valentini, Anëtar i Komitetit të Patronëve të Kongregatës Bijtë e Zojës së Papërlyer.

U urojmë pjesëmarrësve suksese të mëtejshme profesionale dhe gjithashtu të jetë ky kurs një gur i parë në linjën e trajnimeve të tjera që do të mbahen me bashkëpunim mes Universitetit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë dhe Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, Si dhe Klinikës Stomatologjike, për fusha të ndryshme mjekësore.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.