ALB | ENG

Trajnim mbi Ekspozimin Kirurgjikal të Kaninëve të Inkluduar – Live surgery

Me datë 24 Shkurt në Klinikën Stomatologjike Zoja e Këshillit të Mirë do të zhvillohet një trajnim mbi Ekspozimin Kirurgjikal të Kanineve të Inkluduar i cili do të përfshijë një kombinim të pjesës teorike dhe demonstrimit klinik të kirurgjisë live mbi pacient.

Specialistët tonë Dr. Shefqet Mulla dhe Dr. Yllka Abazi do të ndajnë eksperiencën dhe dijen e tyre me ju.

Pjesa teorike: • Menaxhimi ortodontik i kaninëve të inkluduar maksilarë • Bazat e ekspozimit kirurgjikal të kaninëve të inkluduar • Risqet që duhen konsideruar gjatë ekspozimit të kaninëve maksilarë

Demonstrimi klinik: • Live surgery: Do të kemi demostrime të ndryshme të ekspozimit kirurgjikal të kaninëve të inkluduar.

Aktiviteti është në proces akreditimi.

Regjistrimi: Numri i vendeve është i kufizuar, prandaj ju lutemi të regjistroheni në mënyrë të shpejtë për të siguruar vendin tuaj.

Hyrja Kryesore: Rruga Dritan Hoxha, Laprakë
Hyrja Dytësore: Rr. Ana Komnena,
Tel: +355 4 22 73 294
Tel: +35569077844
E-mail: [email protected]

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.