ALB | ENG

VLERËSIMET DHE OPINIONET E PACIENTËVE

Përshëndetje,

Quhem Denata Dudushi dhe deri ne fund te Janarit 2024 isha paciente e spitalit tuaj “Zoja e Keshillit te Mire”, nga ku u ndoqa per kemioterapine nga Dr. Manjola Luzi dhe stafi i saj.

Me ane te ketij emaili doja te shprehja mirenjohjen time per Doktoreshen, Joniden dhe Moter Adrianen, qe me profesionalizmin dhe perkujdesin maksimal e bejne me te lehte kete rrugetim kaq te veshtire per ne pacientet e ketij departamenti.

Njerez te tille me profesionalizem rrisin besimin dhe shpresen.

Faleminderit,
Denata Dudushi
Me respekt, Denata Dudushi

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.