ALB | ENG

VLERËSIMET DHE OPINIONET E PACIENTËVE

Përshëndetje,

Shpresoj të jeni mirë.

Ju shkruaj për t’ju lënë një feedback për Dr. Manjola Luzi në respekt të vizitës onkologjike Dt. 19.04.2023.
Doktoresha, sigurisht shumë profesioniste, e pregatitur dhe specialiste, shumë njerëzore, miqësore dhe empatike. Jemi shume të impresionuar nga niveli njerëzor dhe profesional i vizitës, definitivisht e rekomandojmë Dr. Manjolën.
Gjithashtu përmendim me shumë respekt Mjekun Radiolog Adrian Hoti së bashku me infermieret asistente Emiljana dhe Luçije.

Ju lutem dërgojini falenderimet tona.

Gjithë të mirat,
Emiljana dhe Luçije
Me respekt, Emiljana dhe Luçije

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.