ALB | ENG

SHKOLLA AVNI RUSTEMI VIZITON SPITALIN KATOLIK ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË

Nxënësit e klasës së 5-C të Shkolla “Avni Rustemi” Tiranë kanë vizituar në dt. 7.12.2022 ambjentet e Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, nën temën e kurrikulës shkollore: “Të kujdesemi për shëndetin”.

Gjatë vizitës, nxënësit janë ndalur në ambulatorët e spitalit, ku janë pritur nga mjekët specialistë të fushave si: dermatologji, endokrinologji, kardiologji, gastrohepatologji, ORL etj.

Edukimi i brezave të rinj me kulturën e kujdesit për shëndetin, jo vetëm që rrit sensibilizimin shëndetësor, por mundëson dhe një ndërthurje mes dijeve që merren në shkollë dhe asaj çka përcillet nga profesionistët e mjekësisë.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.