ALB | ENG

SEMINAR – “Alessandro Manzoni e I PROMESSI SPOSI in Albania”

Do të zhvillohet më 𝟭𝟵 𝘁𝗲𝘁𝗼𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟯 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟱.𝟬𝟬-𝟭𝟳.𝟬𝟬 Seminari me temë: “𝗔𝗹𝗲𝘀𝘀𝗮𝗻𝗱𝗿𝗼 𝗠𝗮𝗻𝘇𝗼𝗻𝗶 𝗲 𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗠𝗘𝗦𝗦𝗜 𝗦𝗣𝗢𝗦𝗜 𝗶𝗻 𝗔𝗹𝗯𝗮𝗻𝗶𝗮”, organizuar nga Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës, Tiranë. Të interesuarit mund ta ndjekin në prezencë (Aula Magna, Godina “Casa Rossa”, Universiteti Katolik ZKM) dhe online (link: https://meet.google.com/sgp-obuv-ttk?hs=122&authuser=0).
Eventi është pjesë e programit të edicionit të XXIII të Javës së Gjuhës Italiane në Botë. Gjatë Seminarit do t’i dorëzohet Biblotekës “Fr. P. Ruatti” të UKZKM-së botimi “I Promessi Sposi” i vitit 1840 (La Quarantana).

Përshëndetje:
Fr. Ruggero Valentini, President Fondacioni ZKM
Prof. Leonardo Palombi, Rektor UKZKM
Dott. Alessandro Ruggera, Drejtor IIC, Tiranë

Relatorë:
Dott. Alessandro Zaccuri
Prof.ssa Giulia Raboni
Prof.ssa Irena Ndoci

Moderatorë:
Natalina Hoti, Alessandro Zaccuri

Të interesuarit do të pajisen me dëshmi pjesëmarrjeje.

Kontakte:
e-mail: [email protected]
tel: 069 705 92 92

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.