ALB | ENG

SEKRETARI I SELISË SË SHENJTË PAUL GALLAGHER VIZITON SKZKM

Shkëlqesia e Tij Imzot Paul Richard GALLAGHER vizitoi Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë

Tiranë, 20.03.2023

Në kuadër të vizitës së tij në Shqipëri, Sekretari i Selisë së Shenjtë për Marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizatat Ndërkombëtare Shkëlqesia e Tij Imzot Paul Richard GALLAGHER vizitoi edhe Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të mirë, Imzot Gallagher vizitoi disa nga repartet me të rëndësishme si studiot ambulatoriale, laboratorin, radiologjinë dhe pavionet e shtrimit, ku u njoh me standardet moderne të zbatuara gjatë ndërtimit dhe pajisjes si dhe me punën e stafit mjekësor për të ofruar shërbim me nivel të lartë profesionalizmi dhe humanizmi, në pajtim me vizionin e Shenjtes Nënë Tereza.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë (SKZKM) është një institucion i rëndësishëm shëndetësor, i ngritur në përmbushje të vullnetit të Nënë Terezës, e cila e ka ideuar, i ka dhënë emrin, ka kërkuar mbështetje dhe ka bekuar të gjithë ata që do të angazhohen në ndërtimin dhe mbarëvajtjen e tij.

SKZKM është ndërtuar nga Kongregata e Bijve të Zojës së Papërlyer me qendër në Romë, për të rritur dhe përmirësuar shërbimin shëndetësor për popullin shqiptar. Spitali është bazuar në frymëzimin e themeluesit të kësaj Kongregate, At’ Luigi Monti.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.