ALB | ENG

Radiologjia

Struktura jonë shëndetësore pranë Poliambulancës Atë Luigji Monti është përkushtuar prej vitesh në fushën e radiologjisë duke u zhvilluar si në aspektin teknologjik me aparaturat më moderne, ashtu dhe në stafin mjekësor.

Shërbimi i Radiologjisë ju mundëson të gjitha llojet e ekzaminimeve, ndërhyrjeve dhe trajtimeve sa i përket:

  • Radiologjisë Diagnostikuese
  • Radiologjisë Intervencionuese
  • Mjekësisë Nukleare


➡Të gjithë ekzaminimet kryhen përmes aparaturave më moderne diagnostikuese dhe në përputhje me standardet evropiane.
➡Stafi ynë i specializuar i mjekëve radiologë ofron për të gjithë pacientët përkushtimin dhe ekspertizën shumëvjeçare në bashkëpunim dhe me specialitetet e tjera të shërbimit mjekësor.

Për të rezervuar për shërbime të radiologjisë, na kontaktoni në:
Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
e-mail: [email protected]

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Hyrja e Spitalit: Selia qëndrore, Rr. Dritan Hoxha, Laprakë, Tiranë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.