ALB | ENG

RADIOLOGJIA DIAGNOSTIKUESE SCANNER URO CT

Një scanner uro CT përdoret për të ekzaminuar veshkat, ureterët dhe fshikëzën. Kjo i lejon mjekut të shohë madhësinë dhe formën e këtyre strukturave për të përcaktuar nëse ato funksionojnë siç duhet dhe për të kërkuar ndonjë shenjë sëmundjeje që mund të ndikojë në sistemin urinar.

Një urogram CT nëse keni shenja dhe simptoma të tilla si dhimbje mesi ose shpine apo gjak në urinë (hematuria) – që mund të lidhen me një çrregullim të traktit urinar.

Një urogram CT është i dobishëm në diagnostikimin e gjendjeve si:

  • Gurët në veshka
  • Gurët e fshikëzës
  • Infeksionet e komplikuara
  • Tumoret ose cistet
  • Kanceri

Ju mirëpresim pranë Spitalit tonë.

Për prenotime:

Rruga Ana Komnena, Nr. 74 (pranë Fushës së Aviacionit)
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.